Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
HaarenEEN....voor de klik met je dorp!
Donateur of vriend worden van Park Ruijbosch?
Wie wil er nou niet zo’n mooi park, middenin het centrum? Kunnen wij op je rekenen?

UitgelichtGids

Vernieuwend, verrassend, soms een beetje eigenzinnig, harmonieorkest Sint Gregorius met haar dirigent Chris Derikx, maken elk concert tot een muzikale belevenis. Kom naar één van onze concerten en overtuig uzelf. U bent van harte welkom!
Deze atelierroute wordt dit jaar voor de laatste keer gehouden. Thema daarom: LEST BEST. U bent in alle dorpen van harte welkom om bij diverse kunstenaars langs te gaan.
PASSIE IS WAT ONS DRIJFT Een passie voor koken, voor het organiseren van borrels, diners en feesten en bovenal: een passie voor het in de watten leggen van onze gasten. We bieden smaakvolle gerechten van eenvoudige snacks tot culinair hoogstaand. Passion Cuisine, aan de Kerkstraat 47 in Haaren is geen regulier restaurant MAAR dé locatie voor uw borrel, feest, kookworkshop of besloten lunch/diner. Onze ruimte is flexibel in te richten. Buiten is een beschut afgesloten terras, een speeltuin en we beschikken over een logeerkamer voor kinderen.
Samen met Gemeente Haaren, Scouting Haaren, Stichting Haaren in Beweging / Beweegroute Haaren, Bijenvereniging St. Ambrosius, bewoners van het Leypad en Buurtmoestuin achter de kerk zijn en HaarenEEN bezig om een mooi park te creëren vlakbij het centrum van ons dorp. een ontmoetingsplek voor iedereen, waarbij bewegen, spelen, wandelen en elkaar ontmoeten centraal staan. De werkgroep Ruijbosch is en voelt zich hiervoor verantwoordelijk. Hier vindt u alle informatie bij elkaar.