Details

Maandag 15 juli 2024 van 09:00 tot 10:30 uur
Afgelopen
Den Domp
Kerkstraat, Haaren, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 12 augustus 2024

Heb je vragen over zorg, welzijn, digitale vaardigheden, buurtactiviteiten of over de gemeente? Meerdere organisaties zitten in de den Domp in Haaren bij elkaar om je verder te helpen. Toegang is gratis. Je bent hier ook welkom voor een kopje koffie, om even een krantje te lezen of andere mensen te ontmoeten.

Loket Wegwijs

Heb je vragen of hulp nodig op het gebied van welzijn, zorg, wonen, werk, geldzaken of opvoeden? Loket wegwijs Oisterwijk helpt je op weg, zodat je zo goed en waar mogelijk zelfstandig verder kunt.

 

de Bibliotheek Oisterwijk

De speciaal opgeleide medewerkers van de Bibliotheek helpen je om via de computer dingen te regelen met de overheid. Heb je een vraag over DigiD? Het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of wil je een afspraak maken bij de gemeente? De medewerkers helpen je om de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

 

Wijkregisseur

U kunt mij benaderen voor alle vragen die leven vanuit u als inwoner over uw wijk/dorp. Heeft u initiatieven die u wilt uitwerken met uw buurtgenoten, hebt u vragen over het reilen en zeilen bij de gemeente, maar weet u niet waar u terecht kunt? Kom dan eens langs, dan gaan we samen kijken wat er mogelijk is en waar we moeten beginnen.

 

ContourdeTwern Oisterwijk

Iedereen in Oisterwijk doet mee en telt mee. Als dit even niet vanzelf gaat, dan biedt het team van sociaal werkers in Oisterwijk een steuntje in de rug. Bijvoorbeeld in het contact leggen met andere mensen. Vaak in de buurt en als het nodig is door inzet van vrijwilligers. We werken buurtgericht in het dorp Haaren en in de wijken Pannenschuur, Westend, Waterhoef en het Centrum. Ook bieden we Mantelzorgondersteuning, Taalondersteuning, Participatie op het AZC, Klus en Dienst en Thuisadministratie.

Dorp
Haaren

Over de organisator

De Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel
De Bibliotheek Oisterwijk en De Bibliotheek Moergestel zijn 2 van de 15 vestigingen van De Bibliotheek Midden-Brabant. Je kunt bij ons te...... Lees meer