Kerstoptreden "Als wij niets doen"

Vocalis

Details

Zondag 23 december 2018 van 13:00 tot 20:00 uur
Afgelopen
Helvoirt
Nederland

“Als wij niets doen…”

Wil je iets anders meemaken dan het traditionele kerstconcert? Kom dan op zondag 23 december luisteren naar deze bijzondere kerstvertelling in het HelvoirThuis in Helvoirt.

Er zijn 3 voorstellingen op zondag 23 december: om 13.00 uur, om 16.00 uur en om 20.00 uur.

Het kerstverhaal in een eigentijdse uitvoering, verteld door de muziek en haar prachtige teksten. Vocalis heeft dit jaar ook een oproep gedaan aan jongeren (vanaf 16 jaar) om zich als POP-UP koor bij ons aan te sluiten. Op deze manier laten we jonge mensen kennismaken met onze zanggroep en laten we zien hoe fijn het is om samen muziek te maken. De jongeren zijn enthousiast en hebben samen gerepeteerd. Zij doen ook mee op 23 december!

De kerstvertelling wordt ingekleurd met eigentijdse liedjes, van musical tot pop, met nummers van o.a. Michael Jackson, Enya en Miley Cyrus. Nederlandstalig, Engels, zelfs Hebreeuws. Bij Vocalis is de muziek en inhoud belangrijker dan de taal.

Vocalis heeft er zin in en hoopt jullie te zien op zondag 23 december!

Kaarten (10 euro) zijn verkrijgbaar via www.zanggroepvocalis.nl , bij HelvoirThuis , bij op je Best in Haaren of telefonisch via 06-51535087.


Thema
Cultuur en natuur

Over de organisator

Vocalis
Een enthousiaste zanggroep! We repeteren elke week op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in Basisschool De Sprankel. Vind je het ook l...... Lees meer