Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Afsluiting N65 in richting TilburgVan vrijdag 12 juli 22.00 uur tot zaterdag 13 juli 12.00 uur wordt het wegdek van de N65 op twee locaties gerepareerd.


Omleidingen en afgesloten wegvak

De A65/N65 is dicht in de richting van Tilburg, van knooppunt Vught tot en met de kruising van de N65 met de Kreitenmolenstraat, met uitzondering van de N65 tussen de kruising J.F.Kennedylaan in Vught en de kruising Torenstraat in Helvoirt, dit weggedeelte is open voor lokaal verkeer. Vanaf afslag 2 Berkel-Enschot is de N65 richting Tilburg weer open.

De belangrijkste omleidingsroutes zijn als volgt:

·        Grootschalige omleidingsroute van ’s Hertogenbosch naar Tilburg loopt via Eindhoven (A2 – A58).

·        Verkeer met bestemming ’s-Hertogenbosch-Centrum, Vught-Centrum en Vught-Zuid wordt omgeleid via afslag 24 aan de A2 (Vught). De omleiding voor verkeer naar Vught-Noord loopt via de Randweg Den Bosch-Heunweg.

·        De N65 tussen de kruising J.F.Kennedylaan in Vught en de kruising Torenstraat in Helvoirt is open voor lokaal verkeer.

·        Verkeer uit Helvoirt richting Tilburg rijdt om via Lindelaan-Udenhoutseweg-Biezenmortelsestraat-Gommelsestraat-Heusdensebaan-Kreitenheideweg.

·        Tijdens de afsluiting kan de kruising van de N65 met de Kreitenmolenstraat/Pannenschuurlaan niet overgestoken worden:


Hulpdiensten

Hulpdiensten richting Tilburg met Prio 1 kunnen over de N65 door het werkvak rijden, hierbij moet wel rekening worden gehouden met werkvakken en wegafzettingen. Samen met de hulpdiensten s de meest geschikte route bepaald en deze is verspreid onder de posten in de regio.


Openbaar Vervoer

De busdienst van Arriva tussen ’s-Hertogenbosch en Tilburg ondervindt geen hinder van de wegafsluiting omdat de N65 tussen Vught en Helvoirt open blijft voor verkeer.

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met Marit Laane, omgevingsmanager Via Optimum: tel 06 393 212 85, mail , of het informatienummer van RWS 0800-8002.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.