Details

Zondag 17 november 2019 van 14:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Steeg 9
Schijndel, Nederland

Op zondag 17 november treffen Regionaal Concert Orkest Wilskracht uit Amersfoort o.l.v. Geert Schrijvers, Koninklijke Harmoniekapel Delft o.l.v. Erik Janssen en Muziekvereniging Sint Gregorius uit Haaren o.l.v. Chris Derikx elkaar voor een bijzonder concert. Bij alle drie de orkesten staat namelijk een compleet nieuw werk voor harmonieorkest op het programma.

Voor RCOW is dit concert de try-out voor de wereldpremière van de speciaal voor harmonie-orkest geschreven Suite Orpheus & Eurydice van componist Bas Clabbers.  

De Delftse Harmoniekapel liet ter ere van haar 135e verjaardag een ode aan Delft componeren door Kevin Houben: het stuk Lux Futura. 

Sint Gregorius zal voor het eerst het complete werk Catharsis Trilogy van componist Geert Schrijvers uitvoeren, met als solist Ralf Schreurs (euphonium). 

Nieuwsgierig geworden? Zet de datum dan vast in je agenda! En hou deze pagina de komende weken in de gaten voor meer informatie. 

Locatie: ‘t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel
Datum: zondag 17 november
Aanvang: 14.00u
Kaarten: €7.50, verkrijgbaar aan de kassa

Thema
Evenementen, Zingen en muziek maken

Over de organisator

Muziekvereniging Sint Gregorius
Vernieuwend, verrassend, soms een beetje eigenzinnig, harmonieorkest Sint Gregorius met haar dirigent Hardy Li, maken elk concert tot ee...... Lees meer