Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

ONDERNEMERSAVOND HAAREN MEETS OISTERWIJKIn maart van dit jaar hebben we ondernemersavond gehouden met ondernemers uit alle vier de dorpen en de ondernemers uit de ontvangende gemeenten. Het is nu tijd om een stap verder te zetten en per dorp nadere contacten te leggen met de ontvangende gemeente. We doen op 21 november, samen met u!

Maak kennis met Oisterwijk!
We faciliteren dit graag en nodigen u van harte uit voor een kennismakingssessie tussen de ondernemersverenigingen van de gemeente Oisterwijk en ondernemers gevestigd in dorp Haaren.  

De dagvoorzitter neemt u mee in een interactieve sessie waarbij u met elkaar in gesprek raakt. Elkaar echt leren kennen en kansen zien is het doel van deze avond. Door elkaar vóór de herindeling te leren kennen, mikken we op een soepele overgang waarbij plannen samen kunnen komen.   

Programma
Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

19:15    Inloop
19:30 Opening door wethouder Vromans en wethouder Vatta
19:40 Interactieve kennismakingssessie o.l.v. dagvoorzitter
20:30 Gelegenheid om te netwerken
21:30    Einde

Aanmelden
Bent u erbij op donderdag 21 november? Wij heten u van harte welkom in ’t Boerderijtje, Oisterwijksedreef 12 in Haaren. Meld u aan vóór 19 november via.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.