HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Kerstfair en Kerstcarols

  • 41 weergaven


 Op 15 december opent Gemeenschapshuis “Den Domp” zijn deuren voor een uniek en gezellig evenement in kerstsfeer. De regionale middenstand geeft acte de présence. De fluitisten van B.F.F.G. (Beau4 Fantastic Flute Groups) omlijsten deze activiteiten met mooie (kerst)muziek.

B.F.F.G. is een initiatief van Elisah Schwarz van Noorloos en Wouter van Breugel, beiden werkzaam als fluitist in het Beau4 Flute Quartet.
Amateurfluitisten van alle leeftijden en niveaus wordt aangeleerd om samen te spelen in ensembleverband. Gedurende deze middag laten zij op verschillende plekken in Den Domp hun resultaten horen.

Ook het verenigingsleven van Haaren zal medewerking verlenen. Zo is Muziekvereniging “Sint Gregorius” aanwezig met een informatie-stand, waar iedereen de mogelijkheid krijgt om muziekinstrumenten uit te proberen.

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd: er zal natuurlijk glühwein, warme chocolademelk en ander lekkers te krijgen zijn.

Iedereen is van harte welkom vanaf 14.00. Het programma eindigt om 16.00. Toegang is gratis.

Gemeenschapshuis “Den Domp” | Kerkstraat 26 te Haaren.www.    Poster BFFG.pdf.nl

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.