Details

Zondag 15 december 2019 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Kerkstraat 26, Haaren

 Op 15 december opent Gemeenschapshuis “Den Domp” zijn deuren voor een uniek en gezellig evenement in kerstsfeer. De regionale middenstand geeft acte de présence. De fluitisten van B.F.F.G. (Beau4 Fantastic Flute Groups) omlijsten deze activiteiten met mooie (kerst)muziek.

B.F.F.G. is een initiatief van Elisah Schwarz van Noorloos en Wouter van Breugel, beiden werkzaam als fluitist in het Beau4 Flute Quartet.
Amateurfluitisten van alle leeftijden en niveaus wordt aangeleerd om samen te spelen in ensembleverband. Gedurende deze middag laten zij op verschillende plekken in Den Domp hun resultaten horen.

Ook het verenigingsleven van Haaren zal medewerking verlenen. Zo is Muziekvereniging “Sint Gregorius” aanwezig met een informatie-stand, waar iedereen de mogelijkheid krijgt om muziekinstrumenten uit te proberen.

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd: er zal natuurlijk glühwein, warme chocolademelk en ander lekkers te krijgen zijn.

Iedereen is van harte welkom vanaf 14.00. Het programma eindigt om 16.00. Toegang is gratis.

Gemeenschapshuis “Den Domp” | Kerkstraat 26 te Haaren.www.    Poster BFFG.pdf.nl

Thema
Evenementen

Over de organisator

Ontmoetingscentrum Den Domp
Den Domp is een gezellig en praktisch ontmoetingscentrum. We verhuren ruimten in verschillende grotes en passen in overleg met u de inric...... Lees meer