HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Informatiebijeenkomst Huisjes voor vrijwilligers op Landpark Assisië

  • 20 weergaven

  • dinsdag 3 maart 2020
  • Tussen 19:30 en 21:00
  • Nachtegaallaan 12, Biezenmortel, Nederland
  • Thema: Evenementen, Buurt en leefbaarheid, Cultuur en natuur, Dienstverlening en maatschappij, Zorg en gezondheid, Ontmoeten, Wonen

In december tekenden Prisma en Butterfly Effect een samenwerkingsovereenkomst voor het plaatsen van vijf huisjes voor vrijwilligers op Landpark Assisië. Op dinsdag 3 maart organiseren we van 19.30 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst voor geinteresseerden op Landpark Assisie in Lokaal 12, Nachtegaallaan 12 Biezenmortel. 


Graag willen we zoveel mogelijk mensen uit de omgeving informeren over dit project. Heb je interesse om als vrijwilliger bij te dragen aan het leven van de mensen met een beperking die op het landpark wonen? En heb je interesse om in een kleine klimaatneutrale woning te wonen in een groene omgeving? Schrijf je dan in via www.butterflyeffect.nl/landpark-assisie of kom naar de informatiebijeenkomst op 30 januari. 

Hartelijke groeten, 

Stijn van Kreij

mede-initiatiefnemer Butterfly Effect

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.