HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Kent u iemand met hersenletsel?

  • 48 weergaven

  • maandag 17 februari 2020
  • Tussen 19:30 en 21:30
  • Boxtelseweg 5, Schijndel, Nederland
  • Thema: Ondersteuning bij zelfstandigheid

Iedereen kent wel iemand met hersenletsel.

Camiel Wijffels komt een lezing geven over het acceptatieproces van de onzichtbare gevolgen van hersenletsel, dat voor iedereen anders is. De één heeft er weinig moeite mee en leeft gewoon verder. Mét zijn nieuwe handicap. De ander blijft zijn leven lang worstelen om de verloren vermogens terug te krijgen. Meestal tegen beter weten in. 

Camiel heeft in 1994 een herseninfarct gehad en komt vertellen over wat hem en zijn vrouw Monique is overkomen en hoe zij hiermee om zijn gegaan. Hierbij gaat hij vooral in op het acceptatieproces. Het duurde bij hem zeventien jaar totdat hij eindelijk tot acceptatie kwam. En dat pad ging niet over rozen. Hij legt ook uit hoe, volgens de laatste stand der wetenschap, de hersenen werken. Hoe bepaalde vermogens tot stand komen, en welke hersengebieden hierbij betrokken zijn. En hoe het komt dat we na hersenletsel sommige dingen minder goed kunnen. 

Heeft u zelf of een familielid een niet aangeboren hersenletsel (NAH) dan nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn.
Café Brein is voor de regio Haaren, Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode.
Datum: 17 februari 2020 Tijd: 19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur)
Plaats: Zorghoeve ’t Binnenveld Boxtelseweg 5  5481 VE  Schijndel


Een sfeervolle locatie die gemakkelijk te bereiken is vanuit de regio. De toegang is gratis en de koffie en iets lekkers staat voor u klaar.
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Welzijn de Meijerij Schijndel, Monique Wolters, 073-5441413 Coutour de Twern Boxtel, Veerle Slosse 06- 222 32 862

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.