Live bands uit Oisterwijk en Haaren in Curnonsky

Details

Zondag 22 maart 2020 van 13:00 tot 15:30 uur
Afgelopen
Oisterwijk
Nederland

Zondagmiddag 22 maart presenteren 7 Oisterwijkse en Haarense live bands zich in grand café Curnonsky. Het gaat om bands van muziekschool Popwise, met zowel kids, jongeren als volwassen talent. Toegang is gratis, de bands spelen van 13:00 tot 15:30 uur.

Popwise viert in 2020 zijn vijfjarig bestaan met een reeks van events. De bandjesmiddag in Curnonsky is de aftrap. Later dit jaar volgt onder andere een Popwise festival op verschillende plekken in Oisterwijk.

Voor jong en oud  
 Op 22 maart spelen de bands Jerrk, Young (16-20 jaar), Take it, Kids (7-11 jaar), Heron, Going Dutch en Live Oak. Door de diversiteit aan bands, van kids tot jongeren en volwassenen, is de middag voor jong en oud leuk om mee te maken.

Vijfjarig bestaan
 De Oisterwijkse muziekschool Popwise werd in 2015 opgericht nadat Factorium het muziekonderwijs in Oisterwijk beëindigde. Inmiddels biedt Popwise aan 185 leerlingen onderwijs in zang, gitaar, basgitaar, piano, keyboard en drums, maar ook is er veel aandacht voor samenspelen in bands.


Thema
Evenementen

Over de organisator

Rene van den Bosch
Vernieuwend muziekcollectief in Oisterwijk, voor zang, piano, keyboard, gitaar, drum en basgitaar lessen. Bandcoaching en jamsessies!... Lees meer