Details

Maandag 12 december 2022 tussen 19:00 en 22:15
Afgelopen
Bibliotheek Oisterwijk
Spoorlaan, Oisterwijk, Nederland

Geen boeken lezen maar mensen. Interessante mensen die je in het dagelijks leven niet zo gauw spreekt. De levende boeken hebben ieder hun eigen verhaal en hebben te maken met vooroordelen. Vooroordelen die er vaak zijn op basis van de buitenkant. Maar kloppen die vooroordelen wel? Op deze avond kun je daar achter komen.

Dertien mensen (levende boeken) zijn aanwezig om hun verhaal te delen; je kunt hun boeken “lezen”. Het is uitdrukkelijk niet alleen een verhaal vertellen maar juist de dialoog aangaan. In een open één op één gesprek mag alles gevraagd en besproken worden. Een gesprek kan max. een half uur duren. 

Wil jij bijvoorbeeld meer weten over iemand die long covid heeft, verslaafd is geweest of ben je misschien geïnteresseerd in LGBTQ? Kom dan naar deze avond. Je kunt je voor 2 levende boeken aanmelden. Levende boeken wil vooroordelen tegengaan door onbevangen met elkaar in gesprek te gaan.

Meer informatie vind je op www.hetkiemuur.nl en in de agenda op www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk. Op deze webpagina’s zie je ook hoe je je kunt aanmelden.

Thema
Ontmoeten, Religie en levensbeschouwing, Zorg en gezondheid

Over de organisator

Maureen Heeren
Programmamaker van de Bibliotheek Oisterwijk... Lees meer