KOMT U OOK WEER NAAR CULTUUR EN BELEEF OP 22 MEI?

Details

Maandag 22 mei 2023 van 14:30 tot 16:00 uur
Afgelopen
Het Inlooppunt Oisterwijk
Kerkstraat 48, Oisterwijk, Nederland

Cultuur en Beleef vindt iedere laatste maandag van de maand plaats in het Inlooppunt, Kerkstraat 48 te Oisterwijk.
Entree vanaf 14.00 uur. Start lezing van 14.30 tot 16.00 uur, incl. koffiepauze. 

Wat is Cultuur en Beleef?
Cultuur en Beleef is een activiteit speciaal voor mensen, die geïnteresseerd zijn in thema's als geschiedenis, kunst, reizen, natuur, religie etc.

Het kan gaan over lokale onderwerpen, maar ook bredere maatschappelijke thema’s komen aan bod. Ook de gastsprekers komen uit Oisterwijk maar soms ook van verder weg. Kortom voor ieder wat wils.  

U BENT VAN HARTE WELKOM! 

Programma 22 mei a.s. een avontuurlijke reis naar IRAN door Jaap Germans. Graag zou Jaap even terug willen naar zijn lezing vorig jaar over Noorwegen/Spitsbergen. Deze prachtige reis verdient een korte terugblik. Dan start hij met Iran, het land dat hij zo’n 6 jaar terug bezocht. In deze huidige tijd terugkijkend een zeer bijzondere en avontuurlijke reis die hij met een lokale gids heeft gemaakt. Deze belevenissen komen uitgebreid aan de orde bij de volgende onderwerpen: musea, de Armeense Kerk, Isfahan, Persepolis, Koerden, Hafez, Qom, Koningsgragen en de Waterwerken. Zijn verhaal roept ook vragen op zoals; Iran een vroege wereldmacht kunnen wij uit dit verleden, patronen ontdekken waar wij wat van kunnen leren voor onze toekomst, of geeft zijn verhaal meer vragen dan antwoorden. 

Nieuwsgierig geworden, kom naar de Inloop en ontdek deze oude cultuur. (het oude Perzië)

Praktische zaken
De kosten bedragen 2 euro inclusief koffie/thee. 

Graag tot ziens op maandagmiddag 22 mei in het Inlooppunt, Kerkstraat 48. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Inlooppunt Coördinator Sandra Wouters tel. 06-17.16.30.91, mailen kan ook

 

 

Thema
Cultuur en natuur, Evenementen

Over de organisator

ContourdeTwern Oisterwijk
ContourdeTwern heeft nog niets over zichzelf geschreven.