Taalcafé Haaren

Details

Woensdag 17 juli 2024 van 09:00 tot 10:00 uur
Afgelopen
Den Domp
Kerkstraat, Haaren, Oisterwijk, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 24 juli 2024

Taalcafé in Haaren

Het Taalcafé in Haaren is een laagdrempelige manier om jouw Nederlands te oefenen. Samen met twee vrijwilligers, Loes en Corrie en diverse andere deelnemers ga je aan de slag om jouw Nederlands te verbeteren. Dus vind jij Nederlands spreken nog moeilijk? Kom dan op woensdagochtend naar het gratis Taalcafé in Haaren in Den Domp!

Voor wie is het Taalcafé?

Het Taalcafé is voor iedereen die zijn of haar Nederlands nog wil verbeteren. Het maakt daarbij niet uit of je een beginner bent of als gevorderd, iedereen is welkom. Samen gaan jullie aan de slag met woordenschat, spreekvaardigheid en luistervaardigheid. Je spreekt over dagelijkse dingen zoals werk, school, sport, het nieuws of een bezoek aan de huisarts. In Haaren is het taalcafé een kleine groep, dus je krijgt veel aandacht. Ook is het leuk om andere bewoners uit Haaren te leren kennen. Je mag altijd een keer vrijblijvend komen kijken. Het taalcafé is gratis. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Waar is het Taalcafé?

Het taalcafé vindt plaats op iedere woensdagochtend tussen 09:00 en 10:00 uur in Den Domp. Let op: tijdens de schoolvakanties en feestdagen gaat het taalcafé niet door! 

Je kan je aanmelden via:


Thema
Onderwijs en ontwikkeling

Over de organisator

Rosa Eversteijn
Taalhuiscoördinator in Oisterwijk, Haaren en Moergestel ... Lees meer