Details

Maandag 20 november 2023 van 19:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
Bibliotheek Oisterwijk
Spoorlaan, Oisterwijk, Nederland

Iedereen maakt dingen mee en heeft dus een verhaal. Zo ook de mensen op deze bijeenkomst. Zij zijn ervaringsdeskundig geworden met hun verhaal. En dat verhaal willen ze met jou delen. Je leest dus geen boek maar een mens; een levend boek. Leer van hun ervaringen en meld je aan.

Je gaat 1 op 1 met de ervaringsdeskundige in gesprek en mag al je vragen stellen. Het is een open dialoog. Op deze avond kun je met 2 boeken in gesprek gaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen aan de beurt komt, is het noodzakelijk om minimaal 5 voorkeuren op te geven. Op de avond zelf hoor je welke boeken je gaat lezen. Een gesprek duurt maximaal 30 minuten. De avond is verdeeld over 3 rondes.

Kijk in de agenda op de website www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk of op de flyer in de Bibliotheek welke onderwerpen deze keer aan bod komen.

Maandag 20 november
19.00 - 22.00 uur
De Bibliotheek Oisterwijk
Gratis incl. een kopje koffie of thee
 Aanmelden: via de website, via of aan de balie van de Bibliotheek.

Deze middag is een samenwerking van de Bibliotheek met Het Kiemuur en is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Oisterwijk.

Reacties

Over de organisator

De Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel
De Bibliotheek Oisterwijk en De Bibliotheek Moergestel zijn 2 van de 15 vestigingen van De Bibliotheek Midden-Brabant. Je kunt bij ons te...... Lees meer