Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Nieuws:

GroeneWoudGlas start met de werkzaamheden

Frans Denissen, (GroenewoudGlas)
15 september 2017 , 165x gelezen

Tot 18 september nog aanmelden voor buitengebied kern Haaren.

In afwachting van de toetsing van de vergunningsaanvraag binnen de nieuwe telecomwet die begin oktober zal worden vastgesteld door burgemeester en wethouders van Haaren staat de coöperatie GroeneWoudGlas niet stil. Ze zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in het hele buitengebied van de gemeente Haaren. Binnen enkele weken wordt een POP kast geplaatst in de buurt van de N65 van waaruit iedereen zal gaan worden aangesloten.

Alle inwoners van het buitengebied krijgen hiermee de kans om voor het normale tarief een glasvezelaansluiting te krijgen. Vele honderden inwoners uit Haaren hebben hiervoor al getekend. Bij voldoende belangstelling kunnen ook de dorpen Biezenmortel en Esch glasvezel krijgen.

Hiermee is zeer snel en betrouwbaar internet, digitale tv en telefonie mogelijk en diverse andere diensten zoals (camera-)beveiliging,educatie en zorgdiensten (denk aan zorg-op-afstand). Vooral de goede digitale verbinding kan zo de sociale samenhang versterken en dat past voor 100% in de doelstellingen van de coöperatie: ‘het versterken van de leefbaarheid van het buitengebied’.

Tot 18 september kunnen belangstellenden in het buitengebied van kern Haaren zich nog aanmelden bij de coöperatie. Dit kan door op www.midden-brabantglas.nl onder het kopje aanmelden de gevraagde gegevens in te vullen. Of door te bellen naar Jan Verstijnen uit Helvoirt,
tel.nr. 06-5142 2976

 

Reacties

Tiny 20 september 2017
Proficiat GroenewoudGlas, met dit prachtige resultaat. Succes nu met de uitvoering: wij zitten te popelen om de komst van het magische communicatiekabeltje :-)
Bekijk meer nieuws in de buurt »