Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Zuutjes Aon speelt: “Ze zeggen dat ik zot ben” (2018)Een dokter van een psychiatrische instelling wil een nieuw serum op enkele patiënten uittesten. Dat vormt de insteek voor ‘Ze zeggen dat ik zot ben’, een blijspel dat Toneelvereniging Zuutjes Aon 2 en 3 november opvoert in Den Domp in Haaren.

De Haarense toneelvereniging Zuutjes Aon bestaat al 35 jaar. Dit vieren we met de uitvoering van deze zeer komische klucht.

 “Ze zeggen dat ik zot ben”, van de hand van Luc Kerkhofs, gaat over dokter Peekes, die een nieuw serum uittest op drie psychiatrische patiënten. De ambitieuze neuroloog  gaat, samen met 2 verpleegsters, proberen om hun verleden uit te wissen zodat ze opnieuw kunnen opgenomen worden in de "gewone" maatschappij. Gevaar op falen is er niet want deze proefkonijnen zijn toch al jaren afgeschreven voor de buitenwereld. Helaas zijn de drie patiënten geen watjes waardoor alles niet volgens plan verloopt. Dr Peekes, een echte "player", wordt belaagd door 2 vrouwen, die alletwee de ambitie hebben om "mevrouw Peekes" te worden. Hoe loopt dit af? Niet goed, volgens één van de proefkonijnen. Krijgt zij gelijk?