Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Il Grigio neemt uitbreiding accommodatie in gebruik (2018)Onlangs is de nieuwbouw van jeugdcircus Il Grigio op een feestelijke manier geopend en in gebruik genomen. Een lang gekoesterde droom van Il Grigio ging in vervulling.

Met een mooie toespraak en onder het genot van een hapje en drankje werd het geheel op zondag 27 mei 'officieel' geopend en in gebruik genomen.

Tijdens de opening werden ook een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet, als dank voor hun bijdrage in het verwezenlijken van dit project.

De oefenruimte is verbreed en vernieuwd, er zijn opslagruimtes aangebouwd, een atelier met keukenblok geplaatst en tot slot is de locatie voorzien van inpandige toiletten. Vooral dit laatste is ook voor de bezoekers van het circus een aanwinst. Waar voorheen het hooggeëerd publiek na de pauze soms nog lang in de rij stond voor de toiletten, is die capaciteit nu meer dan verdubbeld.

Als laatste

is het logo van Il Grigio, de enige echte circusclown, op de muur geplaatst. Een stukje herkenbaarheid voor het circus. Deze

is onthuld door de oudste medewerker en de jongste artiest. Want ook na 57 jaar gaan jong en oud bij Il Grigio nog steeds hand in hand!

En hiermee is Il Grigio weer bijna klaar voor het komende seizoen! Ondertussen wordt er alweer hard gewerkt aan de opbouw van het circus. Mogen wij u dit jaar ook weer verwelkomen?

Il Grigio presenteert haar nieuwe show Universo van 14 t/m 29 juli, dagelijks om 14.00 uur. Op de dinsdagen en donderdagen is er een extra avondvoorstelling om 19.00 uur.