HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Activiteit jonge mantelzorgers 5 juni gemeente Haaren

  • 190 weergaven


5 juni activiteit voor jonge mantelzorgers uit gemeente Haaren

U heeft vast een keer van de term ''jonge mantelzorgers'' gehoord. Wie zijn dat precies, de jonge mantelzorgers?

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot 25 jaar die opgroeien met bijvoorbeeld een zieke ouder of een broer of zus met een beperking. De zorgsituatie kan van
invloed zijn op de ontwikkeling van het kind en kam leiden tot overbelasting en psychische problemen. ContourdeTwern wil de jonge mantelzorgers uit gemeente Haaren bereiken en hen in het zonnetje zetten.

Van 3 juni tot en met 9 juni 2019 vindt de Week van de Jonge Mantelzorger plaats. Op woensdag
5 juni
organiseren wij een leuke activiteit voor de jonge mantelzorgers uit gemeente Haaren. Deelname is gratis en het beloofd een gezellige dag te worden. Je wordt die dag ontvangen door Katie, Denny en Karen van ContourdeTwern.


Het programma is van 15:45 uur tot 20:00 uur en we gaan gezellig lasergamen, bubble voetballen en een lekker hapje eten met elkaar. Aansluiten mag op ieder gewenst tijdstip.
Locatie: Het Helvoirthuis, verzamelen in de Huiskamer.


Kent u een jongere die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Dan is hij of zij van harte welkom. Aanmelden kan via  of het nummer 06 12615562.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.