HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Al bijna 200 deelnemers aan enquête over duurzaamheid!

  • 184 weergaven


Hoe belangrijk vind jij verduurzaming? Doe mee aan de enquête en vul de vragenlijst in op https://deh-energie.nl/vragenlijst/!

Bijna 200 inwoners van Haaren gingen je al voor en vulden de vragenlijst in. Een fantastisch resultaat, maar we willen graag van nog meer mensen weten hoe ze er over denken. 

Dus: ben je inwoner van Haaren? Geef dan ook je mening en ga naar: https://deh-energie.nl/vragenlijst/. Het kost je maar een paar minuten tijd. Je kunt nog meedoen tot eind dit jaar. 

Begin 2020 krijg je de uitkomsten te horen op informatieavonden in de vier kernen. Dan hoor je wat er gebeurt met alle ideeën en wensen die naar voren zijn gekomen in de enquête. 

De gemeente Haaren en energie coöperatie DEH maken zich samen sterk voor een CO2-neutrale toekomst in 2035. Die wordt alleen bereikt met de steun van de inwoners. Wat zijn jouw ideeën en behoeften? Weet jij hoe je jouw huis toekomstbestendig kunt maken? Welke hulp kun je daarbij gebruiken? Beantwoord de 16 vragen op https://deh-energie.nl/vragenlijst/. Het kost je maar een paar minuten tijd!


Voor meer informatie: namens DEH,
Joska Zinkweg 06 - 54738656 of Tiny Vermeer 06 - 22123917                        

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.