HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Al bijna 250 mensen vulden enquête over duurzaam wonen in!

  • 110 weergaven


Hoe belangrijk vind jij verduurzaming? Doe mee aan de enquête en vul de vragenlijst in op https://deh-energie.nl/vragenlijst/! 230 Ingevulde vragenlijsten is al een fantastisch resultaat, maar we willen graag dit jaar nog van veel meer mensen weten hoe ze er over denken.

Dus woon je in Haaren, geef dan je mening als je dat nog niet gedaan hebt! Ga naar: https://deh-energie.nl/vragenlijst/. Het kost je maar een paar minuten tijd. Je kunt nog meedoen tot en met 31-12-2019.
Op dit moment gaat Haaren aan kop voor wat betreft deelname aan de enquête. We zijn benieuwd wie er uiteindelijk met die eer gaat strijken!

Informatieavonden
Begin 2020 krijg je de uitkomsten te horen op informatieavonden. Er staan er al twee gepland:
maandagavond 27 januari in HelvoirThuis en woensdagavond 29 januari in Den Domp.
 Dan hoor je wat er gebeurt met alle ideeën en wensen die naar voren zijn gekomen in de enquête.

De gemeente Haaren en energie coöperatie DEH maken zich samen sterk voor een CO2-neutrale toekomst in 2035. Die wordt alleen bereikt met de steun van de inwoners. Wat zijn jouw ideeën en behoeften? Weet jij hoe je jouw huis toekomstbestendig kunt maken? Welke hulp kun je daarbij gebruiken? Beantwoord de 16 vragen op https://deh-energie.nl/vragenlijst/. Het kost maar een paar minuutjes!

Voor meer informatie: namens DEH, Joska Zinkweg 06 54738656 of Tiny Vermeer 06 22123917                                 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.