Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Collecte OranjefondsHet Oranje Fonds nodigt alle stichtingen en verenigingen in de dorpen HaarenHelvoirt Esch en Biezenmortel uit om mee te doen met de Oranje Fonds Collecte2019. Van de opbrengst van de collecte mag 50% aan een eigen doelstellingworden besteed en de andere 50% wordt lokaal besteed aan andere socialeinitiatieven. 

Nieuw ditjaar is dat je ook (uitsluitend) online kan collecteren. Een mooie kans om deopbrengst te vergroten.

Wees erop tijd bij, want er zijn nog maar 4 collectegebieden beschikbaar in Haaren voor

de OranjeFonds collecteweek die 11 t/m 15 juni gehouden wordt. 

Eencollectegebied claimen kan via www.oranjefonds.nl/collecte . Dit kanzolang er gebieden beschikbaar zijn of uiterlijk tot 15 april.

Deelnemendestichtingen en verenigingen mogen de helft van de opbrengst houden om aan huneigen maatschappelijke doelstellingen te besteden. Voorwaarde is dat het

geld inNederland besteed wordt. De andere helft gaat naar sociale projecten in de provinciewaar gecollecteerd is. Zo wordt alle opbrengst lokaal besteed. Projecten dieervoor zorgen dat niemand in Nederland er alleen voor hoeft te staan. Denk

bijvoorbeeldaan Voedselbanken, projecten die eenzaamheid onder ouderen tegengaan of dieervoor zorgen dat kinderen met een beperking mee kunnen doen in demaatschappij.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.