HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Durf te vragen

 • 63 weergaven


Beste Mensen,                                      

Nu ons dagelijks leven er heel anders uit ziet door de maatregelen om het Corona-virus te beperken, betekent dit veel voor kwetsbare mensen. Activiteiten in de dorpshuizen, maar bijvoorbeeld ook bij de dagbesteding en activiteiten op andere plekken gaan vaak niet door. Bovendien krijgen veel mensen minder bezoek. Dat terwijl voor hen de toch al spaarzame contacten vaak het hoogtepunt van de week zijn. U kunt wellicht minder terug vallen op anderen waardoor u met vragen blijft zitten. 

 • Durf te vragen!
  Hoe kom je aan boodschappen? Hoe ga je om met een belangrijke afspraak die niet afgezegd kan worden? En heel belangrijk. Waar kun je je verhaal kwijt?
  Contourdetwern werkt wel door.
   Wij willen graag met u meedenken of een luisterend oor bieden.
 • U mag Contourdetwern altijd bellen. Op het algemene telefoonnummer
   0411-65 58 99 van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur.

Hieronder nog wat tips voor het krijgen van een luisterend oor:

 • Heb je een luisterend oor, advies of extra hulp nodig omdat je in quarantaine of thuisisolatie zit? Dan kun je contact opnemen met de Rode Kruis Hulplijn (070-4455 888). Het Rode Kruis heeft dit nummer vanochtend geopend.
 • Iedereen in Nederland kan gebruik maken van de Luisterlijn. Via 0900-0767 of lokale nummers kunnen ook ouderen er terecht voor een gewoon kletspraatje of een goed gesprek. Het lokale nummer voor Haaren en omgeving is 013- 544 15 44 of Den-Bosch 073- 614 00 48.
 • De omroepen KRO-NCRV brengen mensen in contact via Corona Quarantaine Contact. Op de actiepagina kunnen mensen aangeven gebeld te willen worden.
 • De Zilverlijn is een speciale belservice voor ouderen. Professionele vrijwilligers bellen regelmatig en bieden een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek. Je kunt je aanmelden om gebeld te worden via 088- 344 2000. Je kunt je ook aanmelden om juist belvrijwilliger te worden.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.