HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Eerste tegels voor Bijentuintjes-actie zijn gelicht!

  • 424 weergaven


De Bijentuintjes actie is dit najaar van start gegaan. Al zo’n 15 deelnemers zijn de uitdaging aangegaan om een stukje van hun tuinverharding weg te halen en in te ruilen voor een kant-en-klaar Bijentuintje van sedum of tuinkruiden. Ook maakten diverse mensen al gebruik van de kortingsactie op regentonnen.

Deze actie van Bijenhoudersvereniging St. Ambrosius Haaren loopt door tot 1 juni 2020 en houdt in dat er vanuit het Prins Bernhard Buurt-water-natuurfonds (maximaal 400 keer) een mooie korting van € 13,- wordt gegeven. Deze actie geldt voor de genoemde bijentuintjes, maar ook voor een regenton en een overloopsetje. Inwoners worden hiermee op sympathieke wijze uitgenodigd om hun tuinverharding wat kleiner te maken en zo meer ruimte te maken voor bloeiende plantjes en infiltratie van regenwater in de tuin. Er zijn inspirerende folders beschikbaar over hoe je dit kunt doen. En daarmee zijn de wilde- en honingbijen zeer geholpen!

Wij jij ook meedoen? 
Lees dan de flyer met de actievoorwaarden.
Flyer Bijentuintjes 2019.pdf


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.