HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

IkPas: Zet jij in januari jouw alcoholgebruik even op pauze?Zet jij in januari jouw alcoholgebruik even op pauze?

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Wil je fris aan het nieuwe jaar beginnen? Je fitter voelen, meer energie hebben, misschien wat afvallen? Dan is IkPas misschien iets voor jou!

Door de IkPas-periode word je je bewuster in het maken van de keuze om wel of niet te drinken, je doorbreekt vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Veel deelnemers van IkPas ervaren positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. 

IkPas vraagt je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.

De 30 dagen actie start op 1 januari 2020 en duurt 30 dagen. Schrijf je in via www.ikpas.nl en start het nieuwe jaar zonder alcohol.

Wil je liever meedoen met de 40 dagen zonder alcohol periode? Dat kan! De 40 dagen actie start na Carnaval op 26 februari 2020. Aanmelden kan via www.ikpas.nl.

 

Samen op weg naar een gezonde leefstijl in de gemeente Haaren.

Hoe leef je fitter, gezonder en bewuster?

Heb je een vraag of een idee over jouw leefstijl of mis je activiteiten in je dorp?

Wij, Lieke Raaijmakers en Carla Schoot, informeren en ondersteunen je graag. Wij zijn op verschillende manieren te bereiken:

Stuur een mailbericht naar of óf bel naar 088-3686758 of 088-3686151.


 

 

  

 

 

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.