Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuwe BurenWe hebben nieuwe “oude” buren. Deze mooie straat kenden we al omdat we hier vroeger ook al hebben gewoond. Het mooie laantje waar we op uitkijken ziet er heel erg geweldig uit. Zoveel bedrijvigheid bij ons voor de deur, zoveel mensen die er lekker wandelen of hun hond uitlaten. Of kinderen die er spelen.

We proberen om het nog gezelliger en mooier te maken in onze straat / wijk. 

Sinds kort hebben we in samenwerking met de gemeente Haaren kroonringen geplaatst om de plastic afvalzakken aan te hangen, zodat het er in de straat netjes uit blijft zien en de katten niet meer bij het afval kunnen.

En dankzij medewerking van de gemeente Haaren word er volgende week aan het einde van het laantje een bankje geplaatst zodat iedereen die het nodig heeft tijdens het wandelen even kan uitrusten en over dit mooie laantje kan kijken of kunnen onze buurtgenoten elkaar even ontmoeten om even bij te kletsen en een kopje koffie hier samen te drinken. 

Zaterdag 21 september was het eindelijk zo ver, de buurt barbecue.

We kregen de kans om al onze nieuwe buren te leren kennen tijdens een gezellige barbecue. 

Wat een leuke mix tussen jongere en oudere mensen. 

Het werd een super gezellige middag/avond, waarin de buren ook nog mee konden doen aan een foto speurtocht, waarin ze moesten uitzoeken bij welke huisnummers welke foto’s hoorden. 

De winnaar(s) maakte(n) hiermee kans op een leuke prijs een bierpakketje van de Haarense Nar!

Volgende week zondag gaan we met een aantal buren onze straat de heggen snoeien en gezellig een bakje koffie met een stukje appeltaart nuttigen op ons mooie bankje!

Eindconclusie is dat we hier ons enorm thuis voelen en hier nog heel lang willen blijven wonen!

Op naar de volgende activiteit met onze leuke buren!  


Groetjes,


Renata

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.