HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

wilt u een melding doorgeven aan de gemeente? Dit kan ook via de Fixi appZiet u zwerfaval op straat, een kapotte lantaarnpaal of een verzakte straatsteen? Dit kunt u heel eenvoudig aan de gemeente doorgeven via Fixi.

Het voordeel van de Fixi app is dat uw melding meteen bij de juiste behandelaar binnenkomt. Hij of zij kan hier dan direct mee aan de slag. Ook krijgt u een terugkoppeling wanneer het probleem is opgelost.

De Fixi app is te downloaden via GooglePlay en de App Store.


Google play.png

Het blijft natuurlijk ook mogelijk om uw melding door te geven via haaren.nl/melding of telefonisch via 0411-627282.

Deel dit bericht!

Reacties

Jolanda Franken
23 januari 2019

Ik heb de app geprobeerd maar deze werkt niet goed. Als je iets wilt plaatsen dan loopt het steeds vast. Een paar keer geprobeerd maar ik heb het opgegeven. Wellicht kan het verbeterd worden?? Groetjes Jolanda

Verwijderde gebruiker
31 januari 2019

Dag mevrouw Franken, dank voor uw reactie. De app zou moeten werken. Ik nodig u graag uit om langs te komen op het gemeentehuis. Dan kan ik samen met u kijken naar een oplossing. Hartelijke groet, Pascal van der Elst, online team gemeente Haaren, 0411 627 315.

Jolanda Franken
31 januari 2019

Beste Pascal. dank voor uw bericht, ik zal komende week even binnenlopen. Wanneer bent u aanwezig?

Verwijderde gebruiker
31 januari 2019

Tijdens kantooruren ben ik op maandag, dinsdag en donderdag de hele dag aanwezig op het gemeentehuis. Op woensdag en vrijdag ben ik er in de ochtenden. U kunt zich melden bij de receptie en vragen naar mij (of iemand anders van het online team). Hartelijke groet, Pascal

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.