Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

2018 2017 2015
Pagina's (3): 1 2 3 Volgende
Titel Omschrijving
Intocht van Sinterklaas in Haaren en bezoek aan den Domp
De KBO Haaren organiseerde een gezellige 4 kernen ouderenmiddag
Op 11 november was er voor het eerst sinds decennia weer een treffen tussen de eerste elftallen van Biezenmortel en Nemelaer. In deze video een verslag van deze spannende wedstrijd.
Jaarlijkse Lunch voor de mantelzorgers van de gehele gemeente Haaren. Deze keer georganiseerd in Biezenmortel.
Zuutjes Aon speelde: “Ze zeggen dat ik zot ben” Een dokter van een psychiatrische instelling wil een nieuw serum op enkele patiënten uittesten. Dat vormt de insteek voor ‘Ze zeggen dat ik zot ben’, een blijspel dat Toneelvereniging Zuutjes Aon op 2 en 3 november opvoerde in Den Domp in Haaren. Een samenvatting/enkele hoogtepunten van deze voorstelling.
Echte vlooienmarkt. Lekker rommelend en snuffelen in Den Domp Georganiseerd door C.V. De Strûivenwèners.
Op donderdagavond 25 oktober 19.30 uur, heeft Jeannie Mathijssen afgevaardigde van een groep enthousiaste Haarenaren, een petitie aanbieden aan wethouder Martien Vromans. De petitie gaat over de wens om het natuurgedeelte achter de voormalige Klimop school toegankelijk te maken voor iedereen (oa voor mindervaliden en ouders met een kinderwagen) maar ook om het plaatsen voor bankjes. Deze petitie vond zijn weg in Haaren want inmiddels zijn er 200 handtekeningen opgehaald.
Britse en Nederlandse mensen gaan verkleed in met name Britse kledij van de tweede wereldoorlog. Deze groep mensen speelt kleine oorlogssituaties na, zoals die mogelijk tijdens de tweede wereldoorlag hebben plaatsgevonden. Tevens geeft de organisatie voorlichting op scholen.
De zomervakantie zit er op, tijd voor de KBO om weer in actie te komen. Kun je nog beter beginnen dan op de dag van de ouderen? Zeker niet als je begint met " de Gouden Mix, kras op cruise ". Veel plezier!!
Pagina's (3): 1 2 3 Volgende