Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Marion Denissen

Groepen & bedrijven

Gekozen filters
  Rol
  Welkom bij HaarenEEN ! Als vrijwilligers van HaarenEEN zijn wij blij met dit digitale platform. We hopen van harte dat het gaat leven onder de inwoners, verenigingen/organisaties en ondernemingen, zodat we van elkaars informatie en diensten gebruik kunnen maken. Graag tot ziens! Vrijwilligers van HaarenEEN
  Het boekenpunt "Heel Haaren leest" is gevestigd in ons ontmoetingscentrum Den Domp. Voor iedereen die van lezen houdt! U kunt er van maandag tot en met vrijdag uw boeken wisselen, tussen 9.00 en 17.00 uur. Contactpersonen: Ardi Pompe: tel. (0411) 623892 Corrie Kroot: , tel. (0411) 622092
  Stichting Mirjam in Malawi is een stichting die zich inzet voor de mensen in Malawi, regio Bembeke, in Centraal-Afrika. Van mens tot mens, een aanpak die werkt!
  Samen met Gemeente Haaren, Scouting Haaren, Beweegroute Haaren, Bijenvereniging St. Ambrosius, bewoners van het Leypad 2.0 en Buurtmoestuin achter de kerk zijn we als HaarenEEN bezig om een mooi park te creëren achter de kerk. Hier vindt u alle informatie bij elkaar.
  Het Haarens comité 4 en 5 mei wil dit jaar op 4 mei, samen met alle Haarense inwoners, op een eigentijdse wijze alle oorlogsslachtoffers blijven herdenken… opdat zij nooit vergeten worden. Houdt de nieuwe opzet in de gaten en zorg dat je er bij bent!
  1 van 1