Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt uiteraard ook voor onze afdeling. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

Akkerstraat 17, Haaren

06 16499379
wendyleemhuis@hotmail.com
zonnebloem.nl

Gasten

Wilt u graag bezoek ontvangen en bent u langdurig ziek, lichamelijk gehandicapt of hulpbehoevend neem dan contact op met Jolanda Vermeer (06-23439061) of Engelien van den Boom (0411-621968) 

De Zonnebloem organiseert onder andere:

- een bedevaart naar Meerseldreef

- een ontspanningsmiddag met allerlei creatieve activiteiten

- jaarlijks een busreis

- een op een activiteiten (zoals bijv. theaterbezoek)

- wandelingen

- picknick

Vrijwilligers

Bij De Zonnebloem draait het om mensen. We brengen mensen bij elkaar. En zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. Er kan zoveel meer dan je denkt.  

Maak jij het mogelijk? 
Als vrijwilliger bij De Zonnebloem zet je je in voor mensen met een lichamelijke beperking. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Want een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. Met het doen van iets heel kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. En dat kan op verschillende manieren. Je doet wat jij leuk vind, wanneer jij tijd hebt. 

Wat kun je doen?

- Helpen in de buurt, bij iemand op bezoek gaan of activiteiten organiseren

- Helpen tijdens een dagje uit

- Een bestuursfunctie vervullen

- Mee als vakantievrijwilliger

- Mee als verpleegkundige, verzorgende of helpende. Bij een vakantie of een dagje uit 

Wat krijg je ervoor terug?

Wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn? En gezonder? Je zet je talent in en krijgt er veel voor terug. Een goed gevoel, waardering.  

Natuurlijk krijg je ondersteuning van De Zonnebloem. En van de vrijwilligers. Je kunt cursussen en workshops volgen. We vergoeden je onkosten en je bent bij ons altijd goed verzekerd.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger neem dan contact op met Wendy Leemhuis (06-16499379)

 


Laatste berichten

Vol goede moed het jaar in....

Cees van Roessel (De Zonnebloem Haaren / Esch) 6 januari 2019

In diverse kranten heeft het gestaan. Na 13 jaar heb ik het voorzitterschap doorgegeven aan Kees Carlier. In de statuten staat, dat het goed is voor de vereniging dat na zoveel jaren andere mensen aan het roer komen. Ik heb het werk met heel veel plezier gedaan. Het is een verrijking geweest voor mij om voor zoveel mensen iets te mogen betekenen. Maar ik blijf actief als vrijwilliger. Laten...

Lees verder

een gezellig bericht.

Cees van Roessel (De Zonnebloem Haaren / Esch) 17 augustus 2018

Gijs van Boxtel (inderdaad......die mevr. van Herberg Van Boxtel) heeft zich een tijdje geleden aangemeld als vrijwilligster bij de Zonnebloem. Diverse keren is zij al actief geweest en graag wil ze even mededelen, dat ze een hele goede keuze heeft gemaakt. Na afloop van een activiteit heeft de gast genoten en Gijs gaat ook met een glimlach naar huis. De Zonnebloem hoopt dat ze nog lang van je...

Lees verder

Een dag naar Den Bosch.

Cees van Roessel (De Zonnebloem Haaren / Esch) 18 mei 2018

Op dinsdag 15 mei is de Zonnebloem met 20 gasten uit Haaren en Esch naar Den Bosch geweest. We verzamelden ons bij de sporthal en we kwamen weer samen in de parkeergarage St. Jan. Via een mooie route "rolden" we naar de Sint Jan. In alle rust hebben we daar even gezeten en een kaarsje laten branden. Het restaurant Silva Ducis Parade had een heerlijke lunch voor ons bereid. Daarna zijn...

Lees verder

Ontspanningsmiddag

Cees van Roessel (De Zonnebloem Haaren / Esch) 22 februari 2018

Het gemeenschapshuis "Den Domp" was op dinsdag 29 febr. aardig gevuld met zonnebloemgasten. Gasten uit Haaren en Esch hebben deze middag genoten van de liederen die het smartlappenstel "punt en nel" (Bert en Ria) ten gehore brachten. Allemaal bekende liedjes die ook spontaan meegezongen werden. De middag werd afgesloten met een keurig verzorgde koffietafel. Na nog wat...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van De Zonnebloem Haaren / Esch »