Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Hoe vaak heb je dat al tegen jezelf gezegd? Meer sporten, niet meer snoepen, minder alcohol drinken, gezonder eten, op tijd naar bed of beter ontbijten. Zomaar een aantal gewoontes waar wij als mensen moeilijk vanaf komen na dat ze er in de loop der jaren zijn in geslopen. Maar waarom morgen en niet vandaag?

Welkom op mijn website. Ik wil je inspireren in een gezond en positief leven. Jij hebt de kracht in je om daar te komen waar jij wil zijn. Ik geloof in verandering, verandering op eigen kracht dat is ook waar Move voor staat. Ik ben ervan overtuigd dat jij kunt veranderen. Het zal niet vanzelf gaan je moet keuzes maken en prioriteiten stellen. Door het veranderen van je levensstijl, weer lekker in je vel zitten en vooruit durven kijken.
Move zal je de tools geven in dit proces, je ondersteunen en begeleiden maar jij kan alleen zelf je doelen bereiken!

Leer oude gewoontes af en maak plaats voor een nieuwe leefstijl. Move voeding coach massage &(buiten)sport de stap naar uw nieuwe leefstijl.

You make the move, we keep you moving!
Contact
Nieuwe Erven 8, Haaren
5076NP
0651761005

Berichten

Producten & Diensten

Medewerkers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.