Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Vernieuwend, verrassend, soms een beetje eigenzinnig, harmonieorkest Sint Gregorius met haar dirigent Chris Derikx, maken elk concert tot een muzikale belevenis. Kom naar één van onze concerten en overtuig uzelf. U bent van harte welkom!

Lindelaan 10, Haaren

0411 621833
secretariaat@sintgregorius.nl
sintgregorius.nl

maandag gesloten
dinsdag 18:30 - 22:00
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Muziekvereniging Sint Gregorius uit Haaren is opgericht in 1875 en is sinds 1999 een harmonieorkest. Sinds 2007 spelend in de Superieure Afdeling, tegenwoordig de Eerste Divisie.

Bij een eigentijds harmonieorkest met een professionele dirigent en uitstekend opgeleide muzikanten hoort ook een divers repertoire. Op de lessenaar staat niet alleen hedendaags origineel werk, ook symfonische arrangementen van de klassieke werken, lichte muziek uit film, musical, dans en pop.

Om de klankrijkdom van het orkest te vergroten, zoekt het bestuur met de dirigent naar mogelijkheden ook lage strijkers een plaats in het orkest te geven.
Het niveau van nieuwe muzikanten die het harmonieorkest instromen, ligt op niveau C.

Leden van ons orkest komen niet alleen uit Haaren vele goede muzikanten uit de regio zoeken nadrukkelijk naar én een professionele aanpak én een gezellig sfeer dat vinden ze bij ons. Deelname aan gejureerde festivals en concoursen, nieuwe muzikale wegen zoeken én proberen in deze tijd het culturele optimaal uit te dragen.
Naast een eigen opleidingsprogramma kunnen leerlingen ervaring opdoen in de Toonklas en het Middenorkest van de vereniging.

De motivatie van onze leden om te blijven studeren aan verbetering en verbreding wordt bevorderd door optredens in akoestisch goede accommodaties, het aanbieden van ensemble mogelijkheden. Ook zijn wij alert op het zoeken naar nieuwe, uitdagende muzikale verbindingen met combo’s en andere orkesten.

Vernieuwend, verrassend, soms een beetje eigenzinnig, harmonieorkest Sint Gregorius met haar dirigent Chris Derikx  maken elk concert tot een muzikale belevenis. Kom naar één van onze concerten en overtuig uzelf. U bent van harte welkom!

Laatste berichten

Nieuwjaarsconcert 2019

Nieuwjaarsconcert 2019

Secretariaat Sint Gregorius (Muziekvereniging Sint Gregorius) 2 februari 2019

Muziekvereniging Sint Gregorius met drie orkesten, Toonklas, Middenorkest en Harmonieorkest. Eigen solisten, zoals een klarinet duo, een trompetkwintet, solist op klarinet én een aansprekende...

Lees verder
Nieuwjaarsconcert 2019

Nieuwjaarsconcert 2019

Secretariaat Sint Gregorius (Muziekvereniging Sint Gregorius) 6 januari 2019

Op zondag 20 januari 2019 vindt het nieuwjaarsconcert van Muziekvereniging Sint Gregorius plaats. Traditiegetrouw in Den Domp in Haaren, aanvang 14.30 uur (kaarten zijn verkrijgbaar bij Den Domp, Op je Best en aan de...

Lees verder
Actie jeugdleden Muziekvereniging Sint Gregorius voor 3FM Serious Request

Actie jeugdleden Muziekvereniging Sint Gregorius voor 3FM Serious Request

Secretariaat Sint Gregorius (Muziekvereniging Sint Gregorius) 12 december 2018

Een aantal weken geleden kwamen kinderen van de Toonklas van onze muziekvereniging met het idee iets te willen doen voor 3FM Serious Request. De andere jeugdleden waren ook meteen enthousiast om samen kerstliedjes te...

Lees verder
Post van Sint en Piet over de Haarense muziekvereniging

Post van Sint en Piet over de Haarense muziekvereniging

Secretariaat Sint Gregorius (Muziekvereniging Sint Gregorius) 19 november 2018

Wij strooien met … noten, muzikale noten dan wel te verstaan! Welkom op onze openbare repetities dinsdag 4 december 18.45 – 19.45 uur voor de beginnende muzikanten en 20.00 – 22.00 uur voor...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Muziekvereniging Sint Gregorius »