Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
02-10-2018
Tuinieren
Vrijwilligerssteunpunt Haaren zoekt hulp in de tuin voor een mevrouw uit Haaren. Mevrouw zoekt iemand die 1 keer in de 2 weken haar tuin zou willen onderhouden. Denk hierbij aan snoeien, het verwijderen van dode plantjes, stoep spuiten, etc. Het liefste op vrijdagen, ochtend of middag. Mocht dit niet kunnen is een ander moment in de week ook prima. Heeft u interesse? Neem dan direct contact op via: karendevos@contourdetwern.nl of 06-126 15 562
02-10-2018
Hulp
Vrijwilligerssteunpunt Haaren is opzoek naar vrijwilliger(s) die een mevrouw uit Haaren wil(len) helpen met het plaatsen van een schutting in haar tuin. Mevrouw heeft de benodigde materialen in bezit (denk aan schroeven, palen, etc. Alles om de schutting te kunnen plaatsen). Het gaat puur om het plaatsen van de schutting. Mevrouw heeft geen gereedschap in huis. Heeft u interesse? Neem dan direct contact op via: karendevos@contourdetwern.nl of 06-126 15 562
27-09-2018
Hulp
Platform www.HaarenEEN.nl zoekt vrijwilligers voor allerlei soorten werkzaamheden: bij ons doet iedereen wat hij of zij leuk vindt! 1. Redactionele taken Foto's maken voor op het platform, interviews afnemen, artikeltjes schrijven, nieuws "uitlichten", acties bedenken enzovoort. 2. Technisch - functioneel Dit zijn regelmatig terugkerende klusjes zoals de mailbox checken en informatie toevoegen of wijzigen. Ook kun je meedenken en bouwen aan de verdere ontwikkeling van het platform. In principe kun je dit werk "achter de (computer) schermen" doen. Je hoeft er dus in principe niet de deur voor uit ;-) 3. Hulp bieden aan gebruikers van het platform Dit is contactueel werk: helpen bij inschrijven en inrichten van pagina's. Adviseren over het optimaal gebruiken van de mogelijkheden van het platform. De hulp wordt online, telefonisch of persoonlijk gegeven. 4. Promotie van het platform Lekker de boer op! Informatie over het platform verzamelen en vertalen in promotie acties, benaderen van clubs en bedrijven, informatieavonden beleggen, berichten op Social Media plaatsen enzovoort. HEB JE INTERESSE of WIL JE MEER WETEN? Stuur dan een e-mail aan info@haareneen.nl of bel 06-22123917 (Tiny)
24-09-2018
Hulp
Extra vrijwilligers voor team HaarenEEN.nl
05-08-2018
Hulp
Wie wil er, met eigen auto, onze deelnemers dagbesteding, ouderen met dementie, ophalen en weer thuisbrengen?
23-05-2018
Hulp
Vanaf Oktober start op "de Tempelier" Klaver 2 een beweegactiviteit. Bewegen is hartstikke goed voor je. Bij bewegen op muziek laten ze je op verschillende muziek prettig bewegen. We kijken goed naar wat je kan en wat je leuk vindt.
23-05-2018
Hulp
Vanaf oktober 2018 start in "de Tempelier" het Crea Café. Deelnemers maken van allerlei leuke creatieve zaken zoals sierraden, schilderijtjes en wat al niet meer. Ook werken ze aan thema's zoals b.v. Kerst, Pasen etc. Ben jij ook creatief en wil jij ons hierbij helpen? Reageer dan snel en mail of bel ons!
26-04-2018
Hulp
Het vrijwilligersteam van www.haareeneen.nl zoekt een vrijwilliger het dagelijkse platformbeheer. Heb jij hart voor de Haarense gemeenschap en vind je het leuk om mee te werken aan een warm dorpsgevoel? Heb je een laptop, computer- en internetvaardigheden? Dan is dit misschien wat voor jou! Verder is het handig dat je flexibel bent in je tijdsindeling en zo'n 3-4 uur verspreid over de week kunt besteden aan HaarenEEN. Dit kan meestal vanuit huis, maar af en toe is je aanwezigheid bij een vergadering 's-avonds gewenst.
26-04-2018
Hulp
Platform www.haareneen.nl zoekt versterking! Bijv. voor organisatie van het klusjesfestijn op 22 september. Ben jij een verbinder met hart voor Haaren? Vind je het leuk om "spin in het web te zijn" en mee te werken aan een interactief platform? Dan gaan we graag met je in gesprek! Ons gezellige team van enthousiaste vrijwilligers werkt sinds september 2017 aan de opbouw van het digitale platform voor Haaren. Interesse en talenten zijn het uitgangspunt voor de taakverdeling. Wij overleggen om de week op dinsdagavond in Den Domp en voeren zelfstandig onze vrijwilligerstaken uit.
19-04-2018
Dieren
Door onze gezondheids- problemen komt onze hond beweging te kort. Wil iemand hem (zwarte labrador) af en toe uitlaten? tel.0411-625014 of 06-29301314
09-03-2018
Spullen
Om een keramiekoven beter te isoleren zoek ik een strook steenwol van ca 2 meter
28-02-2018
Hulp
Vrijwilligerssteunpunt in Haaren vraagt vrijwilligers die het leuk vinden om een maatjescontact aan te gaan met mensen uit Haaren die hiernaar op zoek zijn.
07-02-2018
Hulp
Wie wil voor ons, Gedenkplaats Haaren, de facebook pagina bijhouden? Dit houdt in: wekelijks een interessant en/of leuk bericht plaatsen, met foto. De te plaatsen berichten sturen wij je door. Ook moeten er nog veel 'vrienden' en 'likes' gegenereerd worden ... Wie oh wie kan ons hiermee helpen??
17-01-2018
Hulp
vrijwilliger(s) voor locatie Haarensteyn
Pagina's (1): 1