Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd:

INSTRUCTEUR GEDRAG EN GEHOORZAAMHEID (M/V)


Klik en ga naar de volgende stap.

INSTRUCTEUR GEDRAG EN GEHOORZAAMHEID (M/V)

Om meer lesgroepen aan te kunnen bieden zijn we op zoek naar instructeurs die op de maandag-, dinsdag- of woensdagavond les willen gaan geven.

HondenverenigingKyon is op zoek naar enthousiaste collega (assistent) instructeurs die hun schouders willen zetten onder onze vereniging op basis van vrijwilligerswerk.

Waar moet je rekening mee houden voor deze functies?
•1 avond in de week beschikbaar zijn voor het geven van trainingen en 1 maal per 6 weken een instructeursoverleg ‘s avonds.
•Naast het geven van trainingen draag je ook jouw steentje bij aan taken die een vereniging draaiende houdt.
•Na een interne opleiding binnen de hondenvereniging, dient een cursus bij een erkend opleidingsinstituut gevolgd te worden m.b.t. het geven van trainingen.
•Bij voorkeur heb je 1 seizoen met je eigen hond getraind te hebben bij HV Kyon Haaren

Wat hebben we te bieden?

-Een zeer uitdagende en interessante hobby.

-Prettige werksfeer binnen een enthousiast team van vrijwilligers.

-Kleding die je herkenbaar maakt als instructeur, wordt door de vereniging aangeboden.

-Net zoveel lol en plezier, als werk dat je aan je functie hebt… een boel dus.Heb je affiniteit met de vereniging en interesse in deze functie? Stuur dan een mail met je motivatie aan de voorzitter van de vereniging Harald van de Pol. Hierna word je eventueel uitgenodigd voor een gesprek, waarna de verdere procedure wordt uitgelegd.Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kun je voor meer informatie terecht bij:

Jan Harks 0655775280.

Of kom gewoon eens kijken op onze trainingslocatie aan de Roonsestraat 20 in Haaren (op maandag-, dinsdag of woensdagavond) en spreek dan gerust een van onze vrijwilligers aan; herkenbaar aan het Kyon tenue

Om meer lesgroepen aan te kunnen bieden zijn we op zoek naar instructeurs die op de maandag-, dinsdag- of woensdagavond les willen gaan geven.

Bekijk alle hulpvragen uit je buurt »