Menu

Prikbordadvertentie:

Aanmelding zonnepanelenveld terrein RWZI

Tiny Vermeer - Pijnenburg, (Duurzame Energie Haaren (DEH Energie))
2 november 2018

Telefoonnummer

06-22123917 (Tiny) of 06-12579879 (John)

Gezocht

Wilt u meedoen aan een collectief zonnepanelenproject in Haaren? Meld u dan aan!

 Je hoort en leest het overal: Energietransitie, van GasLos en zo meer. Naast het belangrijkste, het besparen van energie, kun je bijvoorbeeld zelf elektriciteit gaan opwekken. 

De bezwaren die we als DEH  - vaak terecht - horen zijn onder meer:

- ik vind die panelen niet mooi op mijn huis;
- mijn dak ligt niet goed/in de schaduw;
- veel gedoe met installatie en onderhoud;
- ik vind de totale aanschafprijs te hoog enz.Daarom biedt energiecoöperatie DEH de mogelijkheid om voor 1 of meerdere panelen deel te nemen aan collectieve energie opwekkingsprojecten. 

Een voorbeeld van zo’n project waaraan wij nu rekenen is panelen op een zonneveld bij de RWZI in Haaren (RioolWaterZuiveringsInstallatie) van Waterschap De Dommel aan de Oisterwijksedreef 1b, Haaren.
Wanneer dit project financieel haalbaar is (en dat beslissen we voor het einde van het jaar) dan kunnen we gaan bouwen in 2019. Er is plek voor ca. 1680 tot 2000 zonnepanelen en u kunt daar een aantal panelen van voor uw rekening nemen.  Hiermee heeft u wel de lusten maar niet de lasten van uw eigen energieopwekking.

Interesse? Voor-inschrijven is nu al mogelijk! Meld u sowieso aan a.u.b.: dan houden wij u op de hoogte. U kunt ons BELLEN of een E-MAIL sturen naar secretariaat@deh-energie.nl.

Bekijk alle prikbordadvertenties uit je buurt ยป