Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Duurzame Energie Haaren (DEH Energie)
16 februari 2019

2000 Zonnemaatje-certificaten gereserveerd voor RWZI-terrein

Succesvolle werving voor zonneveld RWZI Haaren

Dinsdag 12 februari werd het 2000e certificaat gereserveerd en woensdagavond 13 februari stond er een voorlichting over het project Zonnemaatje gepland in Vught. Diezelfde avond nog hebben 6 mensen zich voor certificaten aangemeld.
Duurzame Energie Haaren (DEH) en VET-Vught gaan samen bij de rioolwaterzuivering in Haaren van Waterschap De Dommel 2000 zonnepanelen plaatsen. Het goede nieuws aan de bezoekers van de voorlichting was dat er al voor 2000 certificaten was ingeschreven. Dat betekent dat de mensen die zich nu nog inschrijven op een reservelijst worden geplaatst. En dat is heel mooi, want zowel DEH als VET-Vught zijn druk bezig om zo snel mogelijk nieuwe zonnepanelenprojecten te starten. En hoe meer belangstelling, hoe makkelijker het is om eigenaren van grond of dak te interesseren! Meer informatie en een formulier voor een plaatsje op de reservelijst vind je op www.zonnemaatje.nl.
Woensdagavond 20 februari informatieavond in café 't Gemak, aanvang 20.00 uur.