HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Archief beelden van Haaren

  • 32 weergaven

We zijn plotseling in een rare, nare tijd terecht gekomen. Er gebeuren onvoorstelbare dingen in de wereld die we niet hadden kunnen bedenken. Radio, TV en internet staan vol met berichten rondom het virus.
Als lokale omroep staan we vrijwel stil want allerlei activiteiten, die we ook hadden willen filmen, gaan niet meer door. Als lokale omroep hebben we u geen nieuwe beelden te bieden, onze kabelkrant wordt natuurlijk nog gewoon bijgehouden.
Voor de TV uitzendingen hebben daarom ons archief maar eens open gemaakt en afgestoft.
Op TV zenden we op Ziggo kanaal 48 beelden uit van ons ruime archief.
We filmen als sinds 2012 in het dorp Haaren en mogen ook beschikken over het archief van de voormalige Haarens omroep: HALO.
We zenden deze programma's van HALO uit op de woensdagavond en zaterdagavond gemixt met de oeroude opnames vanuit Esch (Loesch)
Maar u kunt de uitzendingen van HALO ook op You Tube terugkijken.
Dat kunt u terugvinden via deze link:

https://www.youtube.com/watch?v=V9_7Pf3wX30&list=PLbfzBlWerOIxBxqbhd7lN3ne7KXu0BIBG 

Mocht de link niet werken, ga dan naar www.loha.TV , klik op het Youtube icoontje en klik dan op playlist. Dan zit u de HALO playlist.
We wensen u wat extra plezier, als u terugkijkt naar deze oude opnames.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.