Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Platformbeheer haareneen.nl
8 februari 2019

de Sprankel blij gemaakt met "bomen voor tegels"

Zaterdag is er door een aantal lokale hoveniers en kwekers de hele dag hard gewerkt om bomen te planten op het schoolplein van de Sprankel. 
Het resultaat van een samenwerking tussen kwekers, die de bomen hebben geschonken, hoveniers, die voor het plaatsen hebben gezorgd, en de gemeente Haaren.

Nieuwelaar- van der Mee tuinplanten, Plantenkwekerij Joost Sterke, M. van den Oever planten, Aad Vermeer bamboe en sedummatten, Kees Burgmans tuinplanten, Jos Moonen coniferen, Karel van der Linden buxus, Bart van Roessel tuinplanten, Jeroen van Overbeek haagplanten, Peter Smits groenprojecten, De Prachttuinen Oisterwijk, Welling tuinen Haaren, Gemeente Haaren

Heel erg bedankt allemaal, namens alle kinderen en teams van de Klim-op, de Hasselbraam en de Kindertuin, voor deze top-samenwerking om te zorgen voor vergroening van het plein en meer natuurlijke schaduwplekken voor de kinderen uit Haaren.