HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Goede resultaten in 2019 met meldingsapp Fixi

  • 14 weergaven

Ook in 2019 hebben we weer geweldig mooie resultaten behaald met onze meldingsapp Fixi! Daar zijn we trots op en daarom delen we graag de belangrijkste resultaten.

Resultaten
In totaal zijn er vorig jaar 2139 meldingen gedaan. Dat zijn er 257 meer dan in 2018. Gemiddeld kregen we 6 meldingen per dag. Maar in juni, onze drukste maand, waren dat er wel 13 per dag. Met meldingen gaan we zo snel mogelijk aan de slag. In 2019 lukte het om ruim 95% van alle meldingen snel af te handelen! Hiervoor ontving onze buitendienst complimenten van inwoners.
Ook dit jaar gaan we weer voor een mooi resultaat!

Ook in 2020 blijft Fixi
Dus ook voor 2020 geldt; meld het met de Fixi app. Dat is snel en simpel. Waarom? Je hebt de app altijd op zak en kunt daarom direct je melding doen. Ook kun je jouw melding verduidelijken door een foto toe te voegen. De melding komt direct binnen bij de persoon die ermee aan de slag kan. Je kunt jouw melding volgen en ziet wanneer deze is afgehandeld. U vindt de app in Google Play Store App Store voor iOS .

 Wilt u toch liever geen melding maken via de Fixi app? Melden kan ook via onze website www.haaren.nl of telefonisch via 0411 62 72 82.

Dit bericht is gebaseerd op content die mogelijk is verwijderd.
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.