Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Informatieavond voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening 2020’

Het bestemmingsplan Buitengebied is geactualiseerd. Aanleiding voor deze actualisatie is de wens om het beleid Vrijkomende agrarische bebouwing een plek te geven in het bestemmingsplan Buitengebied en zo procedures voor deze initiatieven te vereenvoudigen. Doordat deze actualisatie ook kansen bood om het bestemmingsplan op andere punten meer actueel te maken is iedereen in 2018 in de gelegenheid gesteld wensen en ideeën kenbaar te maken bij de gemeente Haaren. Deze input is uitgewerkt tot een voorontwerpbestemmingsplan Buitengebied.

Informatiebijeenkomst
Op dinsdag 19 november 2019 bent u welkom op onze informatiebijeenkomst in het gemeentehuis van Haaren. We geven u dan meer informatie en laten u graag de wijzigingen zien waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen. Koffie en thee staat vanaf 19.00 uur voor u klaar. De presentatie start om 19.30 uur en we sluiten de avond af om 21.00 uur.

Inzage
Met ingang van vrijdag 1 november 2019 ligt gedurende zes weken (tot en met donderdag 12 december 2019) het voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening 2020’ ter inzage. Het plan is ook te raadplegen op de website van de gemeente www.haaren.nl.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.