HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Muzikale kerstbomenverkoop: 7 december van 13.00 - 17.00 uur

Dennenbos met muziek van Sint Gregorius

Tijdens de start van de jaarlijkse kerstbomenverkoop bij Jan van de Wiel op zaterdag 7 december zorgt muziekvereniging Sint Gregorius voor gezellige, bijpassende muziek. Wil je alvast in de kerstsfeer komen? Kom dan zeker een kijkje nemen in de kas.

Afgelopen nazomer vond het succesvolle evenement ‘De Muziek Proeverij’ plaats. Jan van de Wiel stelde zijn kas beschikbaar voor dit muziekevent. Als blijk van waardering biedt de muziekvereniging nu een muzikale middag in kerstsfeer tijdens de jaarlijkse aftrap van de kerstbomenverkoop.

Op zaterdag 7 december spelen tussen 13:00 en 17:00 uur verschillende kleine ensembles sfeervolle kerstmuziek. Iedereen is welkom om te komen luisteren, een kerstboom uit te zoeken of te genieten van een heerlijk glaasje Glühwein. De kas is omgetoverd in een dennenbos en wie weet komt zelfs de kerstman nog wel een kijkje nemen.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.