Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuwe gemeenteplattegrond en vernieuwde ‘Ommetjes’

Op veler verzoek hebben we een nieuwe plattegrond ontwikkeld. Deze plattegrond biedt een overzicht van de vier dorpen en een algeheel overzicht van de gehele gemeente. Daarnaast hebben we de ‘Ommetjes’ opnieuw gedrukt.

De plattegrond heeft een oplage van 2.500 stuks en bevat vijf kaartbeelden, een straatnamenregister en beknopte informatie over Biezenmortel, Esch, Haaren en Helvoirt. 

 

Ommetjes

De vierde druk van de Ommetjes brochure heeft een oplage van 2.500 stuks en bevat acht wandelroutes en vier fietsroutes die toeristen het prachtige gebied laten beleven. Door middel van de ommetjes fietsen of wandelen recreanten langs locaties als NP Loonse & Drunense Duinen, Landpark Assisië, het nieuwe Haventje bij de Essche stroom, Van Gogh erfgoed en Landgoed Nemerlaer. De ‘Ommetjes’ is een thematische route uitgave die is ontwikkeld in samenwerking met VVV Noordoost-Brabant en Routebureau Brabant.

 

Waar te verkrijgen?

De routes en de plattegronden zijn gratis verkrijgbaar in Haaren bij het gemeentehuis, VVV-agentschap Albert Heijn, en VVV-agentschap Pergama Landjuweel. In Helvoirt kunt u terecht bij VVV-agentschap Hotel Guldenberg en VVV-agentschap HelvoirThuis. U kunt de plattegrond en de wandel-en fietsroutes ook online bekijken en donwloaden op de websites www.bezoekhaaren.nl en www.haaren.nl