HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Sponsor een Jeu de Boules baan voor de ouderen op de Zorgtuinderij!

  • 53 weergaven

De deelnemers van Zorgtuinderij de Es, ouderen met een hulpvraag, spelen graag een spelletje Jeu de Boules. Bedrijven kunnen nu de aanleg van de Jeu de Boules baan sponsoren. Als tegenprestatie mogen zij deze zomer een leuk uitje voor het personeel in het vooruitzicht stellen. 

De grote wens van de deelnemers, vrijwilligers en medewerkers is een echte Jeu de Boules baan, met een zitje. De zorgtuinderij zit echter nog wel met een gat in de begroting van 2200 euro. Vandaar het idee om sponsors te betrekken. In ruil voor een bijdrage in geld kunnen wij een VIP arrangement op maat maken voor een groep mensen. Dat omvat in ieder geval een ontvangst, rondleiding over de bijzonder tuinderij en een mooie maaltijd op basis van de oogst van de dag. Of wellicht ben je op zoek naar een originele plek voor een hei-sessie met je personeel of andere groep? We horen graag van je eigen idee hierbij en we komen vast tot een leuke deal die voor beide partijen interessant is. Voor meer informatie en uw suggesties kunt u mailen met

Zorgtuinderij de Es ligt aan de dorpsrand van Haaren en begeleidt mensen met een hulpvraag. Op de tuinderij telen we biologische groente die we aan huis verkopen. We hebben 3 doelgroepen; ouderen, psychiatrie en burn-out/arbeidsre-integratie. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.