Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Gemeente Haaren Nieuws
30 november 2018

Wijziging van dag ophalen afval vanaf januari 2019

Onze aandacht ligt steeds meer bij het ophalen van waardevolle grondstoffen zoals papier, gft-afval en PMD. Op deze manier scheiden we meer afval. En dat levert goede resultaten op! We zijn duurzaam bezig!

Maar duurzaamheid gaat verder. Daarom wordt er ook goed gekeken naar de manier waarop we afval inzamelen. Bijvoorbeeld door de routes efficiënter in te plannen. Zo rijden we minder op en neer en besparen we kilometers. En ook dat is beter voor het milieu.

 

In 2019 veranderen daarom de inzameldagen van uw afval. Het kan zijn dat u uw oud papier, PMD of restafval op een andere dag in die week aan de straat moet zetten. De inzameldag voor het gft-afval blijft hetzelfde.

Kijk goed op de Afvalkalender 2019!

Op de afvalkalender 2019 ziet u wanneer de vuilniswagen in 2019 bij u langskomt. U bekijkt de kalender via de Afvalstoffendienst App of u print deze zelf uit als pdf op de website www.afvalstoffendienst.nl. Lukt dit niet dan belt u met de klantenservice van de Afvalstoffendienst, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur op nummer 073 – 615 65 06.