HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Deelnemers enquête vinden duurzaam huis belangrijk, maar …

  • 119 weergaven


Op 27 en 29 januari zijn er in Helvoirt en Haaren informatieavonden over de uitkomsten van de enquête. Inwoners van gemeente Haaren zijn van harte uitgenodigd op maandag 27 januari in HelvoirThuis of op woensdagavond 29 januari in Den Domp. Er zal veel ruimte zijn voor reacties. Ook worden opties aangereikt om concreet aan de slag te gaan met verduurzaming.

Eind 2019 werd door DEH en de gemeente een enquête gehouden
over de verduurzaming van onze huizen. 90% van de deelnemers vindt dit belangrijk, maar de helft daarvan ziet beren op de weg. De antwoorden op de vragen worden gepresenteerd op twee avonden: in Helvoirt en Haaren.
Iedereen is welkom om te komen luisteren, vragen te stellen en mee te denken over hoe we hobbels kunnen nemen. Tot slot wordt er ingegaan op de Haarense Aanpak, een pakket dat momenteel al beschikbaar is om inwoners te begeleiden bij woningverduurzaming.    

De twee informatieavonden zijn op:

  • maandag 27 januari in HelvoirThuis
  • woensdag 29 januari in Den Domp

Inloop 19.45 uur, aanvang 20.00 uur
Aanmelden is niet verplicht maar wel wenselijk. Stuur je aanmelding naar:

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.