HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Even voorstellen....Francien

  • 400 weergaven


Francien Brekelmans, 59 jaar, en heb in Haaren mijn kindertijd doorgebracht. inmiddels woon ik al meer dan 30 jaar weer in Haaren. Ben getrouwd met Frank de Werdt en samen hebben we vier kinderen Eline, Jasper, Lisette  en Yvonne. Ik werk als accountmanager Bedrijven bij de Rabobank. In mijn vrije tijd zing ik bij zanggroep Vocalis en sport ik ook nog wat (fitness, wandelen).

Ik heb me aangemeld als vrijwilliger bij het platform van haareneen.nl, omdat ik me betrokken voel bij ons dorp. De wereld om ons heen verandert, en dat geldt ook voor Haaren. Ik vind het belangrijk dat we elkaar bereiken en blijven vinden. En dat we samen meedoen om in een fijne buurt te wonen.

Via dit platform kun jij het laten weten als je hulp zoekt, of een ander wilt helpen. Of kom je online te weten wat er te doen is in Haaren.
Voel je thuis bij haareneen.nl!

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.