HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Even Voorstellen.....Paulien

  • 382 weergaven
  • 3 reacties


Paulien Steggink, geboren en getogen, tot m’n 17de, in het mooie Tubbergen in het Oosten van ons land.
Na mijn studie Verpleegkunde in Nijmegen heb ik een jaar in 't buitenland gewerkt, waarna ik terug in Nijmegen een baan in de verpleging vond.
Tot op heden werk ik nog steeds, met veel plezier als verpleegkundige. Daarnaast houd ik van gezelligheid met onze families en vrienden, fiets ik heel graag en houd ik van koken met alle lekkers uit onze volkstuin.

De Liefde bracht me 30 jaar geleden naar het Brabantse Haaren, onze kinderen zijn hier geboren, getogen en ook weer uitgevlogen …..

Na een korte gewenningsperiode van stad naar klein dorp, kan ik oprecht zeggen dat ik van de mensen en het dorp Haaren ben gaan houden. Ik voel me hier thuis en dat is een heerlijk warm gevoel.

Dat maakt me ook gemotiveerd om me op verschillende manieren in te zetten voor ons dorp, waaronder HaarenEEN.
Motto’s als: Weten wat er in ons dorp speelt, de Klik met je dorp en verbinding maken met elkaar , passen bij HaarenEEN en ook bij mij…

Ik zou U graag willen uitnodigen ook deel te nemen en te verbinden, gewoon in het dagelijkse leven en via ons digitale platform.

U bent van harte welkom

Vriendelijke groet, Paulien Steggink

Deel dit bericht!

Reacties

John Vermeer
24 januari 2020

en je hebt hier heerlijke vijgen geteeld!

Jeanne Brekelmans
24 januari 2020

Veel succes met deze nieuwe functie 💐

Hans Hartjes
25 januari 2020

Nou Paulien wat een mooi initiatief. Je blijft steeds heel (heel veelzijdig) betrokken naar Haaren. Hoe fijn is dat. Succes hoor.
Marie-Claire

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.