HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

Haaren, laat je (mening) al horen aan de gemeente OISTERWIJK in 2020!

  • 88 weergaven


Hallo inwoner van Haaren!

De jaarwisseling is nét achter de rug. Daarom wenst de gemeente Oisterwijk je graag een gelukkig, gezond en succesvol 2020 toe. Met de start van het jaar 2020, komt ook de herindeling van de gemeente Haaren steeds dichterbij. Per 1-1-2021 wordt het dorp Haaren bij de gemeente Oisterwijk gevoegd. 

De gemeente Oisterwijk betrekt inwoners zoveel mogelijk bij het maken van gemeentelijke plannen. Eén van de manieren waarop we dit doen is via ons online burgerpanel. Graag nodigen wij jou nu al uit om onderdeel uit te maken van het burgerpanel en je mening te laten horen.

Ben je 16 jaar of ouder en inwoner van het dorp Haaren? Meld je dan snel aan via oisterwijk.nl/burgerpanel. Je krijgt dan enkele keren per jaar via een e-mail een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek.

Zo doe je mee: meld je aan op www.oisterwijk.nl/burgerpanel

Voor vragen kun je contact opnemen met de gemeente Oisterwijk via (onder vermelding van 'Burgerpanel') of met onderzoeksinstituut PON via (Loet) of (Jolanda).

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.