Heel leuk en lekker om te mogen doen, gerookte zalmfilet. We snijden de zalmen zelf uit en marineren deze in een speciale mix van zout en suikers. In deze droge marinade zonder druk of kleurzout laten we deze minimaal 24 uur liggen. Spoelen ze af en tussen doeken uitdrogen voor ruim een etmaal. Koud roken 45 minuten onder de 60 graden. Te bestellen via onze traiteurlijst op de site www.passioncuisine.nl of te proeven op uw besloten feest of diner 😊. Groet HaroldBuijnsters
Meer berichten van Harold
Pop-up Party Café PC Het Pop-up Party Café PC is echt voor het dorp! Een gezellige plek waar je de warme sfeer van een café kunt ervaren, helemaal gericht op de lokale gemeensc...
U heeft vast wel iets te vieren, de voorpret is al leuk dus zullen we vast gaan inplannen? www.passioncuisine.nl
Soms heb je gewoon zin in iets lekkers www.passioncuisine.nl
Meer berichten
SUPER verrassing voor Met je Hart Oisterwijk. Basisschool De Bunders heeft een flessen inzamelactie gehouden met als goed doel de Stichting Met je Hart, afdeling Oister...
Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Na de drukbezochte en gezellige editie van vorig jaar in Heukelom is nu Moergestel aan de beurt. En dat belooft wat! Alle inwoners, ondernemers...
Op 10 december organiseerden we een goed bezochte inloopbijeenkomst over de beleidsneutrale wijziging van het omgevingsplan voor de kern Haaren. Heb je de bijeenkomst gemist? O...