Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Groen-geel hart voor de Voedselbank   

Vorig jaar hebben we, met behulp van leden, vrijwilligers, supporters, inwoners Haaren, een fantastische opbrengst voor de Voedselbank behaald. Dat willen we gaan evenaren met ook dit jaar weer een inzamelingsactie voor de Voedselbank vanuit Nemelaer. Deze actie is vandaag al begonnen en we willen ook nu weer een beroep doen op alle inwoners van Haaren.

Door diverse omstandigheden (ziekte, WAO, scheiding, werkeloosheid, faillissement, gemaakte fouten etc.) raken mensen in financiële problemen, waardoor boodschappen doen geen vanzelfsprekendheid meer is. Ook in Haaren komt dit helaas voor.

Wat is het dan toch mooi als we met z’n allen een verlichting voor deze mensen, die wekelijks naar de Voedselbank gaan, kunnen bieden.

Nemelaer roept u daarom op ook te doneren bij het inzamelpunt in onze kantine!! Het zou fijn zijn als iedereen minimaal 1 product doneert. Meer mag ook, maar hoeft niet. Het hoeven ook geen dure merkproducten te zijn. 

Wat kan er gedoneerd worden? Sowieso alle houdbare levensmiddelen (geen verse producten dus), zoals bijvoorbeeld koffie, thee, rijst, pasta, groente/vis/vlees in blik, snoep, maar ook aan verzorgingsproducten is ontzettend veel behoefte, Hierbij kunt u denken aan shampoo, douchegel, tandpasta, deodorant etc. maar ook toiletpapier, wasmiddel etc.

Kijkt u ook eens even thuis in de kast. Daar komt u vast iets tegen dat ooit gekocht is, maar er nog steeds ongebruikt staat.

Nemelaer hoopt dat we op alle inwoners van Haaren kunnen rekenen: laat uw hart spreken voor de Voedselbank!!

Inzamelweekenden: 1 - 2 december en 8 - 9 december, vanaf 9.00 – 18.00 uur, bij de kantine van Nemelaer (Sportlaantje 1a).

Bij de Albert Heijn houden we een winkelactie, op zaterdag 8 december van 10.00-16.00 uur.

Info: 06-51188814 / / Op de hoogte blijven? Like ons op facebook.