Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Informatieavond Park achter de kerkNieuwbericht december 2018

Beste inwoner,

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een mooie invulling van het gebied achter het Leypad en de H. Lambertuskerk in Haaren. Allerlei initiatieven zijn hier bij elkaar gebracht: het gebied rondom de retentievijvers, maar ook het oude voetbalveld worden binnenkort opnieuw ingericht en met elkaar verbonden als een ‘park achter de kerk’. Met verschillende groepen hebben we mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Met alle mooie ideeën zijn de eerste bewoners van het Leypad (Leypad 2.0),

Scouting Haaren, HaarenEEN, werkgroep Beweegroute en Gemeente Haaren

aan de slag gegaan om te komen tot een conceptplan: een ontmoetingsplek voor

jong en oud, waar natuur, verblijven, wandelen, rusten, spelen én sporten samenkomen.

We nodigen u graag uit voor de presentatie van dit eerste plan op woensdag 12 december om 19:30 uur in het gemeentehuis. We lichten u dan het totale concept verder toe en er is ruimte om mee te denken over de definitieve inrichting en invulling van het park. We willen graag nog in het plantseizoen aan de slag.


 Bovendien zoeken we nog een pakkende naam voor het gebied, dus uw input wordt gewaardeerd! Wij komen hier snel op terug.

Wij hopen op uw aanwezigheid! Tot 12 december, 19.30 uur in het gemeentehuis.

 Met vriendelijke groet,
 Leypad 2.0, Scouting Haaren, Gemeente Haaren, HaarenEEN, en Beweegroute